De 5 beste restaurants in Eindhoven

Mocht je een dagje naar Eindhoven willen in de toekomst, zodra de corona periode weer een beetje is afgezakt, dan is het wel belangrijk om te weten wat er zoal te doen is, maar ook welke restaurants een goede beoordeling hebben volgens de bezoekers. Gelukkig zijn er al veel mensen die de restaurants in Eindhoven hebben bezocht en een recensie hebben achtergelaten op TripAdvisor. In dit artikel ga ik je vertellen over de vijf beste restaurants in Eindhoven volgens tripAdvisor. 

1 Restaurant de Lindehof

Restaurant de Lindehof wordt door veel bezoekers als een geweldige ervaring gezien, omdat het personeel zo vriendelijk is. Het restaurant heeft 2 Michelin sterren en de chefs serveren soms zelfs het eten zelf bij de tafels, wat voor een zeer ongewone ervaring kan zorgen. Het restaurant is een zeedieren restaurant en is gelegen in Nuenen, op een aantal kilometer afstand van Eindhoven. 

2 Gastrobar Luzt

Eten in Gastrobar Luzt is een ervaring op zich. Het decor van het restaurant heeft een majestueuze stijl in een trendy omgeving. Deze gastrobar straalt luxe uit in zowel haar decor en de gerechten. Bij dit barretje gaat het voornamelijk om heerlijk eten en delen van bijvoorbeeld een borrelplank of genieten van een viergangenmenu. Bij het bestellen van het eten wordt een advies gegeven voor een bijpassend wijntje, speciaal biertje of cocktail. In dit restaurant is het dus gegarandeerd genieten. 

3 Valli’s corner

Valli’s corner is het restaurant van Valli. Valli is geboren in Kuala Lumpur en neemt haar passie voor koken mee in haar restaurant. In dit restaurant worden Aziatische gerechten geserveerd vanuit de Chinese, Maleisische en Indiase keuken. Er worden gerechten geserveerd die van generatie op generatie zijn doorgegeven, waardoor het echt traditionele gerechten zijn. 

4 Oost Afrikaans Restaurant Asmara

Restaurant Asmara is een Oost Afrikaans restaurant in het centrum van Eindhoven. In dit restaurant worden gerechten geserveerd vanuit onder andere Ethiopië en Eritrea. In dit restaurant worden zowel vleesgerechten geserveerd als vegetarische gerechten. Het vlees wordt gehaald bij de halalslager. De thema’s gezellig, authentiek en smakelijk zijn in dit restaurant aanwezig en daar wordt ook naar gestreefd. 

5 Restaurant The City

Restaurant The City is een Aziatisch restaurant met een vleugje fusion vanuit Europa. Er worden veel verschillende Aziatische gerechten geserveerd. Zo wordt er Japanse sushi geserveerd, maar ook Vietnamese Springrolls, Chinese dumplings, Thaise curry en Koreaanse Bulgogi. Je kunt hier dus heerlijk genieten van een reis door het oosten, maar dan toch gewoon vanuit Nederland.