Dit zijn de beste shop plekken in Eindhoven

Als redelijk grote stad moeten er natuurlijk wel genoeg plekjes zijn om een lekker dagje te kunnen shoppen. Gelukkig is dat in Eindhoven ook het geval. Er zijn meerdere winkelcentra in Eindhoven waar geshopt kan worden. In dit artikel zal ik over twee van deze winkelcentra vertellen. 

Heuvel Eindhoven

In het centrum van de stad bevindt zich het grootste overdekte winkelcentrum van Eindhoven, namelijk Heuvel Eindhoven. In dit winkelcentrum bevinden zich meer dan 80 mode winkels, restaurants en ruimtes voor entertainment, dus een winkel of restaurant vinden waar iets te vinden is in jouw smaak is zeker geen probleem. Naast mode winkels en restaurants zitten er ook nog speciale zaken in zoals de Nespresso shop en speelgoedwinkels zoals Intertoys. Ook zitten er meerdere juweliers in het winkelcentrum ‘Heuvel Eindhoven’, namelijk de Lucardi en Kameleon sieraden. Natuurlijk zitten er ook de wat meer algemene winkels in dit winkelcentrum, zoals bijvoorbeeld de H&M, The Sting, Douglas en Van Uffelen. Er zitten ook zeker heerlijke restaurants in dit winkelcentrum. Zo zit La Place in het winkelcentrum, maar ook The Happiness Kitchen en Toasted & Roasted. Er is ook nog een hele speciale winkel in dit winkelcentrum, namelijk Van Delft. Van Delft is sinds 1880 al ‘Hofleverancier van Sinterklaas’. Als pepernotenfabriek hebben ze pepernoten in 50 verschillende smaken, dus voor de gemiddelde pepernoten liefhebber zeker een aanrader om te bezoeken als je naar Eindhoven gaat. Het winkelcentrum is gevestigd aan de Heuvel Galerie in Eindhoven. Via Google Maps of een ander navigatiesysteem kun je gemakkelijk bij dit winkelcentrum geraken.

Winkelcentrum WoensXL

Winkelcentrum WoensXL, gevestigd aan Woensel Eindhoven, is een groot winkelcentrum met 140 verschillende winkels, supermarkten en warenhuizen. Wie een flinke dag wil shoppen naar kleding is hier zeker op het juiste adres. Met veel verschillende modewinkels zoals C&A, Hunkemöller, ICI Paris XL, Jeans Centre en Vero Moda zit je hier altijd goed. Je hoeft echter niet alleen naar dit winkelcentrum te gaan als je zin hebt om te shoppen naar nieuwe kleding, er zijn ook genoeg andere winkels te vinden. Zo kun je op zoek gaan naar verschillende elektronische apparaten bij de BBC, neuzen naar kleine spulletjes bij de Blokker, Etos of Kruidvat, maar ook gewoon kleine (of grote) boodschappen doen bij Lidl, Albert Heijn of Jumbo. Tussen het winkelen door kun je nog even een lekker broodje halen bij de Subway of de Bakker Bart. Kortom zijn er in Eindhoven dus genoeg winkels waar je kunt winkelen en ook genoeg plekjes voor een lunch, dus mocht je naar Eindhoven willen: ga ervoor!